Back to Top

Mitt i livet

mitt i livet bild”Mitt i livet – en musikalisk inspirationskväll”

”Mitt i livet” är ett nytt program som jag satt samman med två fantastiska sångerskor som jag haft förmånen att under årens lopp få arbeta med. I Skåne medverkar Carolina Söderman från Torekov och i Falkenberg medverkar Mia Abrahamsson från Vessigebro. Två sångerskor som båda äger stor inlevelse, utstrålning och en unik förmåga att levandegöra text och musik. Fantastiska musiker och kolleger som jag handplockat för den här uppsättningen. 

Programmet är en kommentar till dagens allt snabbare snurrande ekorrhjul. En vardag där vi är ständigt uppkopplade och tillgängliga. Det finns många som bär på en längtan efter att få dra ner på tempot och bara vara. Det finns så många ”snart” och ”jag ska bara” och olika tillfälligheter som avlöser varandra som gör att vi aldrig kommer riktigt ända fram.

”Vad är lycka? Vad är livskvalité, livsglädje….? Finns det någon hemlighet? Hur gör man för att leva det liv man innerst inne längtar efter. Att våga vara den som det är tänkt att man ska vara med alla de alldeles egna unika egenskaperna och gåvorna.  Att finna kraft och mod att placera sig själv mitt i sitt eget liv.”

Betraktelser och musik. Mycket glädje, en lagom dos inspiration och lite allvar…

Altsaxfon, sång, piano och orgel.